• Najsvežije na sajtu

 • CPG portali

 • « | Početak | »

  New Media Education Centre: Počeo upis u jesenji semestar Škole za novinare i urednike u magazinima i na portalima

  jelena.jovicic | 29. August 2018

  Jesenji semestar Škole za novinare i urednike u magazinima i na portalima “New Media Education Centre” počeće 6. oktobra 2018. godine, a upis nove generacije je u toku.

  “New Media Education Centre” organizuju kompanije Color Media Communications i Ninamedia.

  Color Media Communications u svom portfoliju ima četiri portala, jedan magazin i preko 70 događaja, konferencija i festivala.

  Ninamedia je kompanija koja se bavi praćenjem i analizom medijskog sadržaja, kao i organizacijom različitih događaja i festivala.

  Časove grupama od 12 do 15 polaznika drže dugogodišnji urednici, redaktori i novinari Color Media Communications i Color Press Grupe Lidija Ćulibrk, Jelena Bačić-Alimpić, Robert Čoban, Mirjana Pantoš, Angelina Čakširan, Aida Bajazet, Žikica Milošević, Jasmina Ubiparip, ali i kolege iz drugih medija: Aleksandar Filipović, Jakša Šćekić, Marina Kosanović, Slobodan Savić, Vesna de Vinča, Eržika Pap Reljin, Branka Opranović, Ivana Konstantinović, Jelena Subin i mnogi drugi.

  Polaznici Škole će od ovog semestra imati priliku da od predavača iz kompanije Ninamedia, kroz teoriju i praksu, saznaju i kako radi video produkcija i proizvodnja video sadržaja, na koji način funkcioniše Sektor za analize medijskog sadržaja, monitoring medija, BUZZ softver i drugi alati za analizu medijskog diskursa, kako se vrši istraživanje tržišta i javnog mnjenja, kao i kako se sakuplja kliping, šta obuvata, zbog čega je značajan i tražen među klijentima.

  Kroz Školu za novinare i urednike do sada je prošlo 22 generacije polaznika, a najuspešniji u generaciji dobili su posao na portalima, u magazina ili organizaciji konferencija i festivala.

  Časovi se održavaju subotom od 10,00 do 15,15 u multimedijalnoj sali nove zgrade Ninamedije, Futoška 71, Novi Sad i polaznici će proći ukupno 55 časova.

  PARTICIPACIJA: 9.900 dinara + PDV = 11.880 RSD

  Organizatori stipendiraju sa po jednom školarinom jednog polaznika/polaznicu romske nacionalnosti i jednog polaznika sa invaliditetom.

  Uplatnicu možete preuzeti ovde.

  Nakon što uplatite participaciju – fotografišite ili skenirajte overenu uplatnicu i zajedno sa svojim ličnim podacima (Ime i prezime, datum i mesto rođenja, završene škole, poznavanje jezika, eventualno radno iskustvo i mobilni telefon) i jednom Vašom fotografijom pošaljite na mail adresu: SkolaCPG@gmail.com

  Broj mesta je ograničen.

  Sva pitanja u vezi sa školom možete da šaljete na mail  SkolaCPG@gmail.com

  Rubrike: Vesti | Comments Off on New Media Education Centre: Počeo upis u jesenji semestar Škole za novinare i urednike u magazinima i na portalima

  Komentarisanje je za sada onemogućeno.